Clinics

Bent u op zoek naar een sportieve uitdaging voor uw bedrijf of (sport)vereniging? Of bent u op zoek naar een leuk teamuitje op locatie? Laat het mij weten, de mogelijkheden zijn volop aanwezig! Ik geef regelmatig boksclinics, sportlessen en bootcamps aan particulieren, scholen, (sport)verenigingen en bedrijven. Van bootcamp lessen bij de werkgever op de parkeerplaats tot gevorderde boksclinics in een volledig uitgeruste gym en alles er tussen in! Als u het kunt verzinnen, dan kan ik het met veel enthousiasme creëren!

Neem contact met mij op om het idee vorm te geven en dan regel ik een passend programma welke naadloos aansluit op uw wensen en doelen! Enkele opdrachtgevers die u voor gingen waren: Alfa College, AOC Terra, Asser Roeiclub, Buurtsport Ooststellingwerf, Dr. Nassau College, Rabobank Assen en Noord-Drenthe, Voetbalvereniging Achilles 1894 Vrouwen 1 en Verslavingszorg Noord Nederland.

Het kan bij u op locatie of in onze volledig uitgeruste gym in de Aubussonhal. Enkele voorbeelden zijn:

• Bootcamp of boksclinics voor teambuilding!
• Kinderfeestjes in de thema’s: Boksen, Bootcamp of Survival.
• Lessen die gericht zijn op het voltooien van een obstucle run of survivalrun.
• Een variatie op bedrijfsfitness om uw werknemers en/of collega’s bij u op locatie een pittige work-out te geven.
• Sportverenigingen die een keer een andere sport willen beoefenen in het kader van teambuilding en/of conditioneel uitgedaagd willen worden.
• Introductielessen voor beginnende sporters, waarbij het accent wordt gelegd op techniek en de juiste uitvoering van de verschillende oefeningen.

Bij interesse of vragen kunt u het contactformulier invullen of ons bereiken op 06-85117538.

Prijzen

Clinics voor scholen en/of (sport)verenigingen.
Tot 20 personen!
€ 200,-
Boksen, bootcamp of obstacle run.
Kinderfeestje.
Tot 16 kinderen!
€ 300,-
Inclusief fotograaf die filmpjes en foto's maakt.

Contactformulier